Jedan veliki KIKS u kompjuteru ... Not!


Tata, reci mi, kako sam se ja rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me to jednog dana pitati.Evo ovako.
Mama i Tata su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSNu.

Tata je onda dao Mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je Mama napravila nekoliko download-a s Tatinim stick-om.
Kad je Tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zajebani virus.

 

Istina je konacno razotkrivena ;P

P.S. Nemojte dobiti komplekse zbog toga ;) 


"Upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0" ***** ;) LoL *****

 

UpGrade LoL

PISMO KORISNICE SOFTVERSKOJ KUĆI
  Poštovana gospodo, prošle godine izvršila sam upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0.
Na žalost program veoma loše radi. Nekompatibilan je sa finansijskim softverom, tako da je sada veoma ograničen pristup aplikacijama Garderoba, a Nakit i Cveće ne mogu ni da se pokrenu, a savršeno su funkcionisale sa Dečkom 5.0. Uz to, sa instalacijom Muž 1.0 došlo je do automatske deinstalacije mnogih zabavnih aplikacija kao što su bile: Krstarenje, Večera sa plesom, Veče u pozorištu, i sl., ali su umesto njih instalirane su nove (koje nisu iz te kategorije): Poker, Subota ispred tv-a, Nered svuda 2000.
  Startovanjem programa Razgovori 8.0 pojavljuje se prozor koji upozorava na grešku i upozorava o onemogućenom pristupu nekim datotekama. Pokušaj njegovog ponovnog pokretanja ruši sistem. Ni pod kojim uslovima program ne izvršava funkcije: Spremanje po kući i Pomoć u kuhinji. Pokušala sam da rešim problem patch-om Zvocanje, ali ovaj višenamenski uslužni program koji je ranije sjajno pomagao, sada daje više nego ograničene rezultate. Molim Vas da mi pomognete. Unesrećena korisnica.

***


ODGOVOR TEHNIČKE SLUŽBE
  Ovo je veoma tipičan problem na koji se korisnice žale, i on nastaje usled zablude. Mnoge naše korisnice vrše upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0, što je zapravo kardinalna greška, jer je Dečko 5.0 paket za zabavu, dok je Muž 1.0 operativni sistem, i to projektovan tako da izvršava što manji broj aplikacija. Pri tom se mnogi programski fajlovi mogu instalirati samo jednom godišnje, i to je uslovljeno sa mnogo faktora, pošto Muž 1.0 ima ograničenu memoriju. Zato predlažemo da razmislite o kupovini novog softvera za poboljšanje performansi operativnog sistema Muž 1.0.
  Kao najefikasniji se pokazao Kuhinja njegove mame 18.1, Strpljenje 10.0, a ne treba zaboraviti ni Sexy rublje 1.1.Kada se koriste zajedno, ovi programi će učiniti da Muž 1.0 razvije osobine kao što su Opravke u kući 1.0, Najbolji prijatelj 7.6, Večernji izlasci 1.2, Romantika 1.0, pa čak i Teretana 1.1. Savetujemo da ni po koju cenu ne instalirate programe Tašta 1.0, jer aplikacija daje smrtonosnu funkciju za Muža 1.0 uvlačeći ga u petlju u kojoj će izvšavati samo Pecanje 9.4, Lov 5.2, sve dok konačno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generisanje fajlova Pivski stomak 9.0 i Hrkanje XP, koje je prakticno nemoguce izbrisati.

 ***

 

  Ovo sam ja skinula sa ko-zna-kog sajta, ali čim budem ponovo našla taj zanimljivi sajtić staviću ovde link back u znak zahvalnosti jer je postavljen ovaj tekst Cool

 Tekst je stvarno dobro smešan i zabavan, ja sam se smejala satima, i jos se smejem u mislima prelistavajući njegove delove i fore. Koliko ste se vi dugo smejali ? ... Ne bih ni da razmišljam o tome kako li bi tek išao upgrade sa Devojke 9.0 na Ženu 2.0 ... Neka ne bih da znam! Pukla bih od smeha, verujem, jer je započeto već pisanje i druge verzije pisamca, medju mojim 'frajerima' pa tako da ... ... ... ... ... ... ... Hm ?!???