Jedan veliki KIKS u kompjuteru ... Not!


Tata, reci mi, kako sam se ja rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me to jednog dana pitati.Evo ovako.
Mama i Tata su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSNu.

Tata je onda dao Mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je Mama napravila nekoliko download-a s Tatinim stick-om.
Kad je Tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zajebani virus.

 

Istina je konacno razotkrivena ;P

P.S. Nemojte dobiti komplekse zbog toga ;) 


Just to say ...

Jaaako Lepo receno ...

P.S. Ko ne zna Engleski ... da, bas mi ga je zao :P 


Dambldor Gej ??!?

Jeste li znali da je Dambldor, iz čuvene priče o Harry Potter-u zapravo gej?! Eto, sad sam rastrubila kao neka zlica. A nije mi bila namera. Damb. je baš sweet sa onom njegovom bradicom i svim tim cool 'ja-sve-znam-ovako-mator' stilom. Šalim se, naravno, ja samo malo da skrenem misli sa onog tužnog dogadjaja. Mislim na gubitak veeelike ličnosti i veeelikog talenta Tošeta Proeskog! Nemam reči kojima bih mogla opisati koliko sam tužna. Izgubili smo veliku legendu, veeeliku osobu, čistog srca, i ja lično mislim da nikada neću moći prežaliti to...

Što se tiče slatkog gej starca ;) svratite na mts mondo stranu i vidite šta tamo tačno piše. Mene je lično, ne znam i ja zašto, zabavio tekstić malo, pa će možda i vas ... ...Kada ju je jedan 19-godišnji obožavaltelj upitao da li je Dambdlor ikad bio zaljubljen, Rouling se nasmejala i odgovorila: "Uvek sam zamišljala Dambdlora kao geja"...

Sada Uspomena...
Svaka čast Toše ...

Nisam od onih koja je sakupljala njegove sličice i vrištala kada bi ga videla na koncertu ili TV-u, ali jesam ona koja ga je poznavala lično, i koja ga je cenila (i zauvek ću ga ceniti) zbog onoga kakva je ličnost bio. Čist, talentovan, uvek nasmejan, pun ljubavi i sposoban da voli...takve osobe nesmemo izgubiti !!!


Zauvek tužna !!! U ovakvim trenucima osećam se kao od stakla -svakog trena se mogu slomiti! I mislim da je taj trenutak ponovo došao. Pitanje je samo, hoću li se, i kad ponovo moći zalepiti ;)

~ Poljupci Svima ~


Slučajna Pesma ... Život je san

 Baš sam je malopre, sasvim slučajno pročitala spazivši je u Opera beleškama. Kako se stvorila tu ni sama ne znam, možda je tu kao neki znak ... ko će ga znati ??? U svakom slučaju, ni sama ne znam zašto ali mi se dopala, tako jednostavna i nepovezana, htela sam da je podelim sa vama. A vi ako zna neko recite da potpišem autora ove pesme:

Dreaming 

''Život je san''

Nema me davno, ni vodoravno
Ni uspravno, kao što ni tebe
Nikad nije bilo. Prhnuo sam
S tanke grane, ne maknuvši se
S mesta, ništa se nije zbilo
Niti primetilo. Nestala si
Pre rođenja, k'o nevesta bleda,
Ni dobra ni zla, bez gleda i tla,
Nema ničeg, čak ni sile teže,
Život je san, u kom snovi beže,
Pre no se nesanice naježe.

 


"Upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0" ***** ;) LoL *****

 

UpGrade LoL

PISMO KORISNICE SOFTVERSKOJ KUĆI
  Poštovana gospodo, prošle godine izvršila sam upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0.
Na žalost program veoma loše radi. Nekompatibilan je sa finansijskim softverom, tako da je sada veoma ograničen pristup aplikacijama Garderoba, a Nakit i Cveće ne mogu ni da se pokrenu, a savršeno su funkcionisale sa Dečkom 5.0. Uz to, sa instalacijom Muž 1.0 došlo je do automatske deinstalacije mnogih zabavnih aplikacija kao što su bile: Krstarenje, Večera sa plesom, Veče u pozorištu, i sl., ali su umesto njih instalirane su nove (koje nisu iz te kategorije): Poker, Subota ispred tv-a, Nered svuda 2000.
  Startovanjem programa Razgovori 8.0 pojavljuje se prozor koji upozorava na grešku i upozorava o onemogućenom pristupu nekim datotekama. Pokušaj njegovog ponovnog pokretanja ruši sistem. Ni pod kojim uslovima program ne izvršava funkcije: Spremanje po kući i Pomoć u kuhinji. Pokušala sam da rešim problem patch-om Zvocanje, ali ovaj višenamenski uslužni program koji je ranije sjajno pomagao, sada daje više nego ograničene rezultate. Molim Vas da mi pomognete. Unesrećena korisnica.

***


ODGOVOR TEHNIČKE SLUŽBE
  Ovo je veoma tipičan problem na koji se korisnice žale, i on nastaje usled zablude. Mnoge naše korisnice vrše upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0, što je zapravo kardinalna greška, jer je Dečko 5.0 paket za zabavu, dok je Muž 1.0 operativni sistem, i to projektovan tako da izvršava što manji broj aplikacija. Pri tom se mnogi programski fajlovi mogu instalirati samo jednom godišnje, i to je uslovljeno sa mnogo faktora, pošto Muž 1.0 ima ograničenu memoriju. Zato predlažemo da razmislite o kupovini novog softvera za poboljšanje performansi operativnog sistema Muž 1.0.
  Kao najefikasniji se pokazao Kuhinja njegove mame 18.1, Strpljenje 10.0, a ne treba zaboraviti ni Sexy rublje 1.1.Kada se koriste zajedno, ovi programi će učiniti da Muž 1.0 razvije osobine kao što su Opravke u kući 1.0, Najbolji prijatelj 7.6, Večernji izlasci 1.2, Romantika 1.0, pa čak i Teretana 1.1. Savetujemo da ni po koju cenu ne instalirate programe Tašta 1.0, jer aplikacija daje smrtonosnu funkciju za Muža 1.0 uvlačeći ga u petlju u kojoj će izvšavati samo Pecanje 9.4, Lov 5.2, sve dok konačno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generisanje fajlova Pivski stomak 9.0 i Hrkanje XP, koje je prakticno nemoguce izbrisati.

 ***

 

  Ovo sam ja skinula sa ko-zna-kog sajta, ali čim budem ponovo našla taj zanimljivi sajtić staviću ovde link back u znak zahvalnosti jer je postavljen ovaj tekst Cool

 Tekst je stvarno dobro smešan i zabavan, ja sam se smejala satima, i jos se smejem u mislima prelistavajući njegove delove i fore. Koliko ste se vi dugo smejali ? ... Ne bih ni da razmišljam o tome kako li bi tek išao upgrade sa Devojke 9.0 na Ženu 2.0 ... Neka ne bih da znam! Pukla bih od smeha, verujem, jer je započeto već pisanje i druge verzije pisamca, medju mojim 'frajerima' pa tako da ... ... ... ... ... ... ... Hm ?!???

 

 


Oženjen 'Muškarčina'

 

  Do pre, ima već mesec dana imala sam tu neku, 'nazovite -vezu' sa tim jednim skoro tridesetogodišnjim tipom, kome je danas rodjendan. Pa rekoh da ga se malo setim. Onako 'lepo' kao što mi je ostao u sećanju ...
  On je mislio da će uspeti da mi prećuti da ima ženu, zar je toliko naivan i od juče?!? -Da je dovoljno dobar da ima 2 žene u svom životu?! Kada sam saznala da ipak nije tako 'sam' kao što je govorio, nisam imala ništa više da zaključim o njemu sem da je jedan veliki narcisoidni slabić. Rekao je da 'Zaista samo Mene Voli' a ja sam ga pitala: 'Pa dobro, što onda ne oslobodiš i svoju ženu?'. Mislila sam -Pa dobro, ako on sebi dozvoljava toliko slobode da vara se i hvata naokolo sa drugim slobodnim devojkama, zašto onda ne dozvoli tu slobodu i svojoj ženi?! Ništa mi tu nije išlo jedno s drugim. On je zaćutao i nije odgovorio ništa. Dala sam sebi slobodu i dopunila nedopunjene redove njegovog odgovora: 'Pa dobro, onda si ti tolika kukavica da se plašiš da ostaneš bez ni jedne žene pored sebe!' Shvatila sam koliki je 'Muškarac' kad očigledno toliko zavisi od žena. Samo se nasmejao na to. Nisam imala više ništa da mu kažem. Nije me bilo briga da li je on hteo meni nešto da kaže. Kad nije govorio kad je trebalo, neće ni sad. Okrenula sam se i otišla, za sva vremena. Nisam osoba koja tako malo ceni sebe da bi bila nekome ljubavnica, 'ona druga'. Niti ću ikada voleti nekoga takvog toliko da bih se zbog njega ponizila ovako. Osoba sam koja ne želi da sutra tako neko meni nabija rogove, i devojka sam koja ne čini nešto samo zato što 'mnogi to rade'. Danima sam posle mislila o tome kako li je bilo njegovoj ženi kada je saznala o meni. Volela bih da mogu da joj sada javim da nisam više sa njenim 'mužem', ali sigurna sam da je njen 'mužić' sada sa nekom drugom i to joj ne bi značilo baš ništa. Jedno je sigurno -ako je on to mogao da uradi jednom, onda će uraditi i drugi put! Kažu 'Prvi put je to njegova greška, drugi put to će biti Moja greška, jer sam dopustila da to ponovo uradi!'. Nisam osoba koja prašta prevaru, niti očekujem da je sutra meni neko drugi oprašta! (Dalje)


Počinjeeem ...

 Evo mene sa blog.ba gužve. Tamo je super, i još bolje ako ste iz tih Bosanskih krajeva, što ja naravno nisam. Zato ću se sjatiti ovde, jer mi se okolina čini sasvim ok. Birala izmedju oyeBloga i ovog, tamo isto nije loše, ali, očigledno je, da mi se ovde više dopalo. Barem meni. Prelistala sam par co.yu blogića i kao prvi koji mi je skrenuo pažnju na blog.rs je glumčev jako simpatični kutak, sa još boljim nazivom "Po meni se ništa neće zvati". Sad i ako posetim nekoga verujem da ću kod većine ostaviti koji komentar, poz ili bilo kakav trag kao znak da mi se dopalo ono što sam imala tu da pročitam.
 Sve u svemu, najmanje o meni je to da sam potpuno navučena na ove internet zaraze, i uopste se ne žalim što sam ponekad taaako mnogo opsednuta njima. Puno puta se može i mnogo toga korisnog i zabavnog videti. Osoba sam koja voli što vise stvari da proba u životu (sem onih pogubnih) pa tako volim i ovu stranu virtuelnog sveta i njegove ljude unutra. Kada bi bilo ovako lako da se živi jednim klikom da je izbrisano sve, ili drugim da vratimo se unazad i ponovimo ponovo, neke slatke trenutke, npr, bilo bi jaaako lepo, ali verujem s vremenom bi postalo i dosadno, jer bi život postao savršen i suviše lak. Lično volim (ma -obožavam) Život upravo zbog tih nekih stvari i osoba, do kojih nam je stalo i za koje se moramo boriti. Volim ga upravo zato što je tako ' nesavršeno savršen'. Obozavam ga jer Ja živim u njemu i obožavam ljude koji me okružuju. S vremenom shvatam da sam sve srećnija jer mogu da volim, jer želim da volim. Zaista - velika srca vole, a mala žele da budu voljena! Zaista je tako. Osetite samo kako je lepo kada Vi volite nekoga (osetite se živim), naravno osećate se ispunjenije i kada 'taj neko' voli vas.
U privatnom životu, posvećena raznoraznim stvarima, i običaja da isplanirano uvek bude što savršenije i ispunjeno, ponekad i nemam mnogo vremena za raznorazne osobe. A sa druzenjem, ovde, neće biti toliko zauzimanja vremena, zato sam svratila malo i ovde da vidim kako ste Vi i šta ima kod vas. A moje prijatelje van ovoga držaću drčno samo za sebe ... Maaaa, šaaalim se... Upoznaću vas i sa njima s vremenom, ako ovo ovde upali (što će sigurno), jer i oni su kao i sada ovaj Blog i Vi 'sastavni deo mog života', za koji kažu da je večan a ja se čvrsto nadam da zaista jeste ;)

Toliko za danas, hajde pa se vidimo po Blogovima ...
Veliki pozz i poljubac od 'novog člana' ...