Počinjeeem ...

Published on 09/26,2007

 Evo mene sa blog.ba gužve. Tamo je super, i još bolje ako ste iz tih Bosanskih krajeva, što ja naravno nisam. Zato ću se sjatiti ovde, jer mi se okolina čini sasvim ok. Birala izmedju oyeBloga i ovog, tamo isto nije loše, ali, očigledno je, da mi se ovde više dopalo. Barem meni. Prelistala sam par co.yu blogića i kao prvi koji mi je skrenuo pažnju na blog.rs je glumčev jako simpatični kutak, sa još boljim nazivom "Po meni se ništa neće zvati". Sad i ako posetim nekoga verujem da ću kod većine ostaviti koji komentar, poz ili bilo kakav trag kao znak da mi se dopalo ono što sam imala tu da pročitam.
 Sve u svemu, najmanje o meni je to da sam potpuno navučena na ove internet zaraze, i uopste se ne žalim što sam ponekad taaako mnogo opsednuta njima. Puno puta se može i mnogo toga korisnog i zabavnog videti. Osoba sam koja voli što vise stvari da proba u životu (sem onih pogubnih) pa tako volim i ovu stranu virtuelnog sveta i njegove ljude unutra. Kada bi bilo ovako lako da se živi jednim klikom da je izbrisano sve, ili drugim da vratimo se unazad i ponovimo ponovo, neke slatke trenutke, npr, bilo bi jaaako lepo, ali verujem s vremenom bi postalo i dosadno, jer bi život postao savršen i suviše lak. Lično volim (ma -obožavam) Život upravo zbog tih nekih stvari i osoba, do kojih nam je stalo i za koje se moramo boriti. Volim ga upravo zato što je tako ' nesavršeno savršen'. Obozavam ga jer Ja živim u njemu i obožavam ljude koji me okružuju. S vremenom shvatam da sam sve srećnija jer mogu da volim, jer želim da volim. Zaista - velika srca vole, a mala žele da budu voljena! Zaista je tako. Osetite samo kako je lepo kada Vi volite nekoga (osetite se živim), naravno osećate se ispunjenije i kada 'taj neko' voli vas.
U privatnom životu, posvećena raznoraznim stvarima, i običaja da isplanirano uvek bude što savršenije i ispunjeno, ponekad i nemam mnogo vremena za raznorazne osobe. A sa druzenjem, ovde, neće biti toliko zauzimanja vremena, zato sam svratila malo i ovde da vidim kako ste Vi i šta ima kod vas. A moje prijatelje van ovoga držaću drčno samo za sebe ... Maaaa, šaaalim se... Upoznaću vas i sa njima s vremenom, ako ovo ovde upali (što će sigurno), jer i oni su kao i sada ovaj Blog i Vi 'sastavni deo mog života', za koji kažu da je večan a ja se čvrsto nadam da zaista jeste ;)

Toliko za danas, hajde pa se vidimo po Blogovima ...
Veliki pozz i poljubac od 'novog člana' ...


Comments

 1. 09/26,2007 | 20:44

  hvala bogu, normalno čeljade, dobrodošla!

 2. 09/26,2007 | 20:53

  Citamo se...
  Kiss

 3. dmc
  09/26,2007 | 20:59

  Dobro je da nisi pogledala moj ;) Verovatno bi pobegla ;) hehhe :) Ajd, pa dobrodosla jos jednom!!!... Sto se tice opsednutosti ili navucenosti na net :) say no more :))

 4. 09/26,2007 | 21:12

  dobrodošla zvezdice. Što domacica kaže hvala Bogu, normalno čeljade;)

 5. 09/26,2007 | 22:09

  e domacice neka si rekla :))
  zvezdice, dobro nam doshla :)
  ako hoces svrati na tortu, ja danas upravo proslavlajm devet meseci postojanja svog bloga.
  ali neka te to ne deprimira.
  ja sam ovde ipak veteran :))

 6. 09/28,2007 | 15:38

  E,retko chujem da neko kaze da obozawa neshto u ziwotu...Swi su neki pesimistichni crwici(kao ja,npr.)pa je oswezenje da neko neshto obozawa...
  Go,sister!
  :)

Leave a Reply

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me